Procesledelse

Innovation

Tænk et øjeblik i stilhed: Hvilket problem har længe trængt til en løsning? En struktureret idéudviklingsproces kan give svaret.
 
Med al respekt for jeres faglighed har den måske i dette tilfælde ikke været nok. Der trænges eventuelt til en inspiration udefra, en krøllet hjerne, der kan give de første impulser til en ny retningog en struktureret proces, der kan lede jer i retning af et nyt idéunivers.
 

Konferencer

Mange konferencer ligner hinanden, men ingen burde være ens. Publikum har behov for den viden, der søges formidlet af fagets ypperste og deltagerne gives chance for at nå et fælles resulatet gennem en veltilrettelagt proces.
 

Facilitering

Ledelse af møder og konferencer er meget mere end at give ordet videre til den næste. En rigtig facilitering betyder, at processen fra start til slut er bevidst tilrettelagt, så alle deltagere kan bidrage til at løse en klart opfattet problemstilling, der bagefter omsættes til handling i det virkelig liv.
 
En rigtig facilitering betyder altså, at man tilrettelægger en proces, der nøje svarer til opgaven, kulturen og omstændighederne.